Ποιοι Είμαστε
Που Είμαστε
Η Κοιλάδα των
Χρωμάτων
Μουσική Σκηνή - Ταβέρνα
Μαριδάτη
Διαμερίσματα
Παραλία
Μαριδάτη
Δραστηριότητες
Μουσικές Βραδιές
Photo Album
Video Album
Επικοινωνία
   
Tag Cloud

Ποιοι Είμαστε

Το όνειρο έγινε πραγματικότητα για τον Μανόλη που επέλεξε να ζει μόνιμα στη Μαριδάτη από το 1992.

Από παιδί θυμάται τούτη την κοιλάδα πλημμυρισμένη από χρώματα λουλουδιών, που με τα χρόνια διατήρησε την ποιότητα και τον σεβασμό στη φυσική ροή των πραγμάτων, μακριά από τις ματαιόδοξες ανθρώπινες παρεμβάσεις. Ο ίδιος, παλιός δάσκαλος του wind-serf έχοντας ταξιδέψει στον κόσμο, καταστάλαξε φιλοσοφώντας τη ζωή στην Μαριδάτη όπου και μοιράζεται με τους επισκέπτες αυτό που του δόθηκε, προσφέροντας τους φιλοξενία, εκλεκτό φαγητό, ποιοτική μουσική, χαμόγελο και καλή καρδιά.

Η Ελένη Περινού ζει μόνιμα στη Μαριδάτη από τον Ιούνιο του 2004. Συγγραφέας, τραγουδοποιός, στιχουργός ψυχολόγος - ψυχοθεραπεύτρια και δασκάλα βιωματικής μουσικής, ήρθε από την Αθήνα, αφήνοντας πίσω τη ζωή του «θορύβου» και του άγχους. Στον πολυχώρο Μαριδάτη τα καλοκαιρινά Σαββατόβραδα τραγουδάει παίζοντας κιθάρα, πιάνο, ή μπαγλαμά, άλλοτε μόνη κι άλλοτε μαζί με κάποιους προσκεκλημένους καλλιτέχνες. Τις Κυριακές τα μεσημέρια παρέα με φίλους και χωρίς μικρόφωνα, το μουσικό στέκι παίρνει άλλη πνοή αυτοσχεδιάζοντας, συνοδεία εκλεκτών μεζέδων.

Πέρα όμως από την μουσική δραστηριότητα, η Ελένη Περινού, διοργανώνει και σεμινάρια ψυχολογίας, ψυχοθεραπεία σε ομάδες αλλά και ατομικές συνεδρίες, διαλέξεις, μουσικοθεραπεία, χαλάρωση, θεραπεία Reiki.

 

Βιβλια της Ελένης
από τις εκδόσεις Διόπτρα

Η Ελένη σε "live" στη Μαριδάτη

       

 

cd "Περγαμηνή"

cd "Maridatis 2005"

Μαθήματα Κιθάρας

 

Maridatis.gr - All rights reserved
maridatis@yahoo.com

 

Webdesign: idea adv sitia
idea@sitiaguide.gr